Cicle de cinema d'autosuggestió
i per combatre la indiferència


Tots els tercers divendres de cada mes a partir de les 21:30 hores
Lloc: Ateneu Popular Coma Cros de Salt

 

 

3er Cicle
Temàtica:
Cinema Iranià
Mirar a través d'una esquerda l'ancestral cultura persa
(Abril-juny 2019 )
(Com a excepcionalitat, aquest proper cicle no seràn els 3ers divendres. Fixeu-vos en les dates)

Poques, molt poques cinematografies han sabut estar al costat del seu poble com la iraniana. Orient, Pèrsia, l'Iran, un país on els poetes gaudeixen no només de prestigi sinó que serveixen d'oracles de la societat contemporània. De la mateixa manera que a Europa es consulta a capellans i sacerdots, a l'Iran s'endevina o es diu que s'endevina consultant als seus poetes. Però també, és cert, que a l'Iran es tortura i es prohibeix pensar i cantar, i escriure i fer cinema.

26 abril .- 1r. Film

24 maig - 2n. Film

21 juny .- 3r. Film

 

 

 

La nit de la iguana . La proposta

A partir de projeccions de pel·lícules d'alt nivell de qualitat i contingut, La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat.

Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que és projectarà. L'horari serà exclusiu de nit. L'espai , original, la sala El Teler de la Coma Cros de Salt. Això si, hi haurà servei de bar. Tots els condicionants per retrobar-nos amb l'esència del cinema i la passió del debat.

Tots els tercers divendres de cada mes, a les 21:00h. (Com a excepcionalitat, aquest proper cicle, entre abril i juny del 2019, seran els 4rts divendres)

 

(*)
La iguana, en el seu sentit simbòlic, és un animal al qual es pot posar en captivitat, lligant una corda al coll, de manera que romandrà quieta. I si després li traiem el seu lligam, l'animal es mantindrà immòbil durant molt de temps, incapaç d'adonar-se que és lliure i que pot escapar, passant una cosa similar amb algunes persones inermes per exercir el seu vol, o millor dit:

Tenir por a la llibertat !!

 

...Organitza: ............................................................................Col·labora:

..............................................................

Vuelve al inicio

La Guerrilla Comunicacional - 2007-2019

IMATGES PER A LA SOLIDARITAT - 2007-08