Associació nº 5172 de la Generalitat de Catalunya

 · ELS NOSTRES PROJECTES:

 

Sensibilització:

· WEB MIRAICRIDA

· L'ENTREVISTA

· DOCUMENTAL: "SOLIDARITAT ÉS JUSTÍCIA"

· CURTMETRATGE DOCUMENTAL "LOS PIPITOS"

· MUSEU DE L'ALFABETITZACIÓ (NICARAGUA)

 

Cooperació per al desenvolupament:

· CONSTRUCCIÓ SOSTRE - ESCOLA EL BARRIAL

· CONSTRUC. CUINA - ESCOLA DE AGUA FRIA

· L' ASOCIACIÓ DE DONES ADIM (EL SALVADOR)

 

 

· TEMES D'INTERÉS:

· COLECTIU "AMIGUES DE L'ALBA"

· L'ALFABETIZACIÓ A LA RAAN - NICARAGUA

· 50 ANIVERSARI DE LA REVOLUCIÓ CUBANA

· PALESTINA LLIURE

· SOM LO QUE SEMBREM

 

· ENLLAÇOS D'INTERÉS:

· REBELION

· CUBAINFORMACION.TV

· RED POR TI AMERICA

· INSTITUTO PAULO FREIRE

· aporrea

· la REPUBLICA

· KAOS EN LA RED

· BANYOLES SOLIDÀRIA

· AMIGUES DE L'ALBA

 

SI VOLS REBRE INFORMACIÓ NOSTRE , ELS DOCUMENTALS DE CADA MES I L'ENTREVISTA , ENVIAN'S UN CORREU

  

IMATGES PER A LA SOLIDARITAT està formada per persones que, com tu, creiem fermament que altre món és possible i tenim decidit actuar per a fer d'ell un lloc més solidari, més just i on tots els pobles visquin en Pau i harmonia. Considerem que la nostra principal missió és la sensibilització i des d'ella, cooperar amb altres entitats, fomentar el comerç just, promoure la mobilització social perquè les persones dels països més pobres es puguin valer per si mateixes. No sóm diferents a tu i, de la mateixa manera que tu, ens motiva la solidaritat, la cooperació al desenvolupament i combatre les injustícies i la pobresa.


MISSATGE PER A TOTES LES ENTITATS I ORGANITZACIONS:

IMATGES PER A LA SOLIDARITAT està oberta a col·laborar en qualsevol projecte que altra organització ho desitgi i totalment gratuït. El resultat final del treball de sensibilització realitzat per Imatges per a la solidaritat serà de propietat de l'ONG o entitat col·laboradora. Imatges per a la solidaritat compartirà els drets de imágen amb l'entitat per a la qual ha desenvolupat la feina, i aquesta haurà de citar el nom del fotògraf i el d'Imatges per a la solidaritat sempre que facin ús d'algunes de les seves fotografies, videos, dibuixos o representacions .DESCARREGAT DES D'AQUÍ EL CONTRACTE DE COLABORACIÓCOM A PERSONA INDIVIDUAL
Dedicant el teu treball i el tu temps en alguns dels nostres projectes, en cas que siguis un professional o afeccionat de la fotografia, vídeo o la pintura. També, comprant algun dels nostres productes solidários com: cópias originals de fotografies, postals solidàries de nadal, calendaris, llibres o samarretes.


COM EMPRESA
Participant en els costos totals o parcials d'alguns dels nostres projectes o fins i tot en algun propi que vulguin proposar-nos. L'empresa figurarà clarament com financiador del projecte i de la campanya de premsa que es faci per a l'ocasió. Recordem a totes les empreses que a més aquestes despeses són deduïbles, ajudant a la fiscalitat de l'empresa.FES UN DONATIU
Una donació econòmica a IMATGES PER A LA SOLIDARITAT és un acte solidari amb el món i amb tu mateix. Gràcies als donatius podem realitzar projectes de sensibilització i cooperació amb els pobles que més ho necessiten.

PUNXA PER FER EL DONATIUDESGRAVACIÓ FISCAL Recorda que pots desgravar els donatius que facis a la teva propera declaració de la renda.


IMATGES PER A LA SOLIDARITAT 2007-10